Welkom, bezoeker! [ REGISTREREN | INLOGGEN

Info zoekertjes bijverdienen, extra inkomen enz…

Ongecategoriseerd 17/03/2018

Thuiswerk, bijverdienen, extra inkomen enz…vraagt van de zoekende ondernemer een extra inspanning en kleine investering indien u de mensen wilt vinden die u zoekt. Het plaatsen van dergelijke zoekertjes is niet gratis, zoals vermeld in onze voorwaarden.
Om de wildgroei tegen te gaan, maar de geloofwaardigheid van deze rubriek hoog te houden, zijn wij ervan overtuigd dat u als ondernemer, op zoek naar de geschikte mensen voor uw zaak, geen probleem zult hebben met een kleine investering in uzelf.

Zoekertjes van bovenvermelde aard, die geplaatst worden in de gratis rubriek(werkaanbieding), zullen onmiddellijk verwijderd worden.

De zaakvoerder.

Delen

Geen tags

51 keer bekeken, 3 vandaag

  

Laat een reactie achter

  • Info zoekertjes bijverdienen, extra inkomen enz...

    door op 17/03/2018 - 0 reacties

    Thuiswerk, bijverdienen, extra inkomen enz…vraagt van de zoekende ondernemer een extra inspanning en kleine investering indien u de mensen wilt vinden die u zoekt. Het plaatsen van dergelijke zoekertjes is niet gratis, zoals vermeld in onze voorwaarden. Om de wildgroei tegen te gaan, maar de geloofwaardigheid van deze rubriek hoog te houden, zijn wij ervan […]