VindHet.be in het nieuw!

Beste gebruiker van vindHet.be,

mogen wij u bij deze eerste en vooral een voorspoedig en gelukkig 2020 wensen.
2020 start voor vindHet.be volledig in een nieuw uiterlijk. We hebben hard gewerkt om vandaag klaar te zijn en we hopen dan ook dat u het nieuwe uiterlijk kunt smaken. Niet alleen het uiterlijk werd aangepakt maar ook de volledig structuur en de gebruiksvriendelijkheid.

Daarenboven zal VindHet.be nu ook op al uw apparaten perfect werken. VindHet blijft volledig gratis met uitzondering van 3 rubrieken, leningen, dieren en thuiswerk. We doen dit om misbruik van de site tegen te gaan. Het is echter wel mogelijk om tegen een kleine betaling uw zoekertje InDeKijker te plaatsen of om uw zoekertje omhoog te plaatsen, dit is volledig vrijblijvend.

Geef ons een seintje via de contactpagina wat u vindt van de vernieuwing of indien er iets niet naar behoren zou werken, we zouden het waarderen !

Ik zou zeggen…veel plezier op de vernieuwde website en succes met de verkoop van uw zoekertjes !
Wie zoekt die vindHet of wordt gevonden .

01/01/2020 16:39

886 maal bekeken, 2 vandaag