Ergonomische zadelkruk

59.00€

Processing your request, Please wait....

Beschrijving

Langdurig in dezelfde werkhouding? Voorkom onnodige klachten en koop een ergonomische zadelkruk bij dé zadelkrukken specialist!

Tabouret Benelux is dé zadelkruk specialist in betaalbare zadelkrukken. Wij hebben ons assortiment met uiterste zorg samengesteld en hebben een ruime keuze in zadelkrukken van topkwaliteit met twee jaar garantie!

Direct bestellen?De beste zadelkrukken tegen de scherpste prijzen koopt u online in onzewebwinkel www.tabouretbenelux.com.

Zadelkruk Aletha

Kwaliteitskruk met een ergonomische zadelzitting. Bekleed met hoogwaardigkunstleer en een stabiele verchroomde base. Ergonomische zadelkruk voor een actieve en natuurlijke werkhouding. Voorkom onnodige klachten en koop nu de zadelkruk Aletha.

Zithoogte: 40 – 57 cm,

Kleur: zwart, wit, grijs

Prijs: € 48,75 (incl. btw € 59,00)

Zadelkruk Carissa

Kwaliteitskruk met een ergonomische zadelzitting. Bekleed met hoogwaardig kunstleer en een stabiele verchroomde base. Optie: Badstof zadelhoes in 16 kleuren!!!

Zithoogte: 46 – 62 cm of 60 – 74 cm

Kleur: zwart, wit, grijs

Prijs: € 57,02 (incl. btw € 69,00)

ZadelkrukDelia Comfort

De zadelzitting van deze zadelkruk heeft een extra dikke foamlaag die voor een groot zitcomfort zorgt.Traploos in hoogte verstelbaar! In meerdere kleuren leverbaar.

Zithoogte: 50 – 70 cm

Kleur: zwart, beige, burgundy rood, navy blue

Prijs: € 62,81 (incl. btw € 76,00)

Zadelkruk Jacintha Deluxe

Betrouwbare zadelkruk van topkwaliteit. Uniek! Standaard uitgevoerd met luxe universele zwenkwieltjes met kunststof behuizing. Comfortabel en voor veel doeleinden inzetbaar.

Zithoogte: 52 – 68 cm of 64 – 89 cm

Kleur: zwart, wit

Prijs: € 65,29 (incl. btw € 79,00)

Zadelkruk Karis Compact Topmodel – Meest verkocht!Professionele zadelkruk met compacte zadelzitting. Groot zitcomfort! Standaard uitgerust met solide kunststof voetkruis en geluidsarme zwenkwieltjes. Dit product is van absolute topkwaliteit!

Zithoogte: 47 – 66 cm of 57 – 82 cm

Kleur: zwart, wit

Prijs: € 73,55 (incl. btw € 89,00)

Groot assortiment betaalbare zadelkrukkenOns assortiment zadelkrukken bestaat uit meer dan 25 verschillende modellen. U heeft de keuze uit compacte, standaard en grote zadelzittingen. Kwaliteitsproducten die een actieve en comfortabele zithouding garanderen dankzij de ergonomische vormgeving en een stevige foamlaag die afgewerkt is met hoogwaardig kunstleder.

Naast een grote diversiteit in traploos verstelbare zithoogtes waardoor de juiste zithoogte er gegarandeerd bij zit zijn alle zadelkrukken voorzien van een sterke base waardoor de stabiliteit van de kruk vanzelfsprekend is. Deze voetkruizen zijn verkrijgbaar in verchroomd metaal, kunststof of aluminium.

Zitcomfort en duurzaamheid staan bij Tabouret Benelux voorop. Kies voorkwaliteit en betrouwbaarheid en koop uw zadelkruk bij Tabouret Benelux!

– Lid Webshop Keurmerk

– Levering binnen 3 werkdagen

– 14 dagen bedenktijd- Achteraf betalen mogelijk

– Twee jaar garantie

– Betaalbare topkwaliteit

Zadelkruk kopen

Veel mensen verrichten dagelijks werkzaamheden waarbij zij veelvuldig in dezelfde houding staan en/of zitten. Denk hierbij aan onder andere kappers,schoonheidsspecialisten, tandartsen of laboranten. Door deze monotone werkhouding lopen mensen binnen deze beroepsgroepen een verhoogd risico op nek en rugklachten. Het gebruik van een zadelkruk kan een bijdrage leveren aan het voorkomen van dit soort lichamelijke klachten. De zadelkruk heeft namelijk een ergonomische zadelzitting waardoor de gebruiker automatisch in een actieve en gezonde houding komt te zitten. Tevens zorgt deze natuurlijk houding ervoor dat de bekken in de goede positie staan waardoor doorbloeding naar de bovenbenen is gegarandeerd.

Naast het professionele gebruik van de zadelkruk is deze verrijdbare kruk ook voor veel mensen in huiselijke omgeving een welkom hulpmiddel. Bent u moeilijk ter been of u kunt niet langdurig staan maar u wilt nog wel graag diverse huishoudelijke taken verrichten overweeg dan de aanschaf van een zadelkruk.

Voorkom onnodige klachten en koop een ergonomische zadelkruk!

Voor meer informatie of vrijblijvend advies:

Tabouret Benelux

Telefoon: 033-7850399

Zoekertje ID: 7505a2bbe8b918a3

Vraag