Mio – Autonavigatie

20.00€

Rapporteer problemen
Processing your request, Please wait....
Dit zoekertjes is vervallen.

Extra Info

ProvincieWest-Vlaanderen
LandBelgië
Zip/Postal Code8520

Beschrijving

Omschrijving Mio Moov M400

De gebruiksvriendelijke Mio Moov M400 schotelt je zonder omwegen de juiste route voor in West-Europa met zijn gebruiksvriendelijke menustructuur. Dit navigatiesysteem met 4,3 inch breedbeeldscherm laat zich kinderlijk eenvoudig bedienen. Rij ontspannen naar je plaats van bestemming met deze oerdegelijke wegwijzer.

Altijd de juiste rijbaan

De Mio Moov M400 houdt ook bij complexe verkeerssituaties het hoofd koel. De handige rijbaanbegeleiding zorgt voor een overzichtelijke weergave van de juiste rijstrook. Dus ook op drukke knooppunten waar meerdere banen samenkomen kies je feilloos de juiste richting. Voortaan zit je ontspannen achter het stuur, waar de reis ook heen gaat.

Fotonavigatie

Je mist geen enkel detail op het loepzuivere 4,3 inch breedbeeldscherm. Met NavPix-fotonavigatie maak je een reisdagboek met je favoriete trips en bezienswaardigheden. Je navigeert aan de hand van prachtige foto’s met coördinatendata naar de meest exotische locaties. Er staan ruim een miljoen foto’s met geografische referenties voor je klaar op de website van NavPix en Flickr.

Duidelijkheid van zaken

Ook in vreemde contreien houd je jezelf probleemloos aan plaatselijke snelheidslimieten, want wanneer je te hard rijdt verschijnt een waarschuwing in beeld. En ook je reistijd, afstand tot bestemming en geschatte aankomsttijd lees je af zodat je onderweg niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

De dekking van de Mio Moov M400 omvat de volgende landen: Andorra, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Gibraltar, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, San Marino, Spanje, Vaticaanstad, Zweden en Zwitserland

Vraag