Welkom, bezoeker! [ REGISTREREN | INLOGGEN

20.00€

Mio – Autonavigatie

Verkocht
Mio
Mio1Mio2Mio3Mio4Mio5

Uitgebreide omschrijving

Omschrijving Mio Moov M400

De gebruiksvriendelijke Mio Moov M400 schotelt je zonder omwegen de juiste route voor in West-Europa met zijn gebruiksvriendelijke menustructuur. Dit navigatiesysteem met 4,3 inch breedbeeldscherm laat zich kinderlijk eenvoudig bedienen. Rij ontspannen naar je plaats van bestemming met deze oerdegelijke wegwijzer.

Altijd de juiste rijbaan

De Mio Moov M400 houdt ook bij complexe verkeerssituaties het hoofd koel. De handige rijbaanbegeleiding zorgt voor een overzichtelijke weergave van de juiste rijstrook. Dus ook op drukke knooppunten waar meerdere banen samenkomen kies je feilloos de juiste richting. Voortaan zit je ontspannen achter het stuur, waar de reis ook heen gaat.

Fotonavigatie

Je mist geen enkel detail op het loepzuivere 4,3 inch breedbeeldscherm. Met NavPix-fotonavigatie maak je een reisdagboek met je favoriete trips en bezienswaardigheden. Je navigeert aan de hand van prachtige foto’s met coördinatendata naar de meest exotische locaties. Er staan ruim een miljoen foto’s met geografische referenties voor je klaar op de website van NavPix en Flickr.

Duidelijkheid van zaken

Ook in vreemde contreien houd je jezelf probleemloos aan plaatselijke snelheidslimieten, want wanneer je te hard rijdt verschijnt een waarschuwing in beeld. En ook je reistijd, afstand tot bestemming en geschatte aankomsttijd lees je af zodat je onderweg niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

De dekking van de Mio Moov M400 omvat de volgende landen: Andorra, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Gibraltar, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, San Marino, Spanje, Vaticaanstad, Zweden en Zwitserland

Delen

450 keer bekeken, 1 vandaag

  

Advertentie ID: 7625b508c12ace85

Rapporteer probleem

Je verzoek wordt verwerkt , even geduld aub ....

2 reacties naar “Mio – Autonavigatie”

 1. Heggerick op 22/07/2018 @ 20:00

  In perfecte en werkende staat ?
  15 euro ?

  • Beste Chantal,
   bedankt voor uw berichtje. Voor mij OK voor 15 euro.
   U kunt de GPS afhalen te Kuurne, geef mij een seintje via 2g@telenet.be wanneer het voor u past.
   Met vriendelijke groet
   Gino

Laat een reactie achter